täytetyt wrapit kylmät

By | 14 toukokuun, 2023

Wrapit ovat helppo ja kätevä välipala, joka kulkee helposti mukana minne vain. Täytetyt wrapit ovat erityisen herkullisia kylminä, ja niitä voi helposti tehdä esimerkiksi evääksi tai viikonlopun piknikille.

Wrapin valmistus on hyvin yksinkertaista. Tarvitset valmiin tortillan, jonka päälle voit laittaa haluamasi täytteet. Täytteitä voi olla mitä vain omien mieltymysten mukaan. Täytettyjä wrapeja voi tehdä kasvis-, liha- tai kalaruokavaihtoehdolla. Tässä artikkelissa esittelemme kolme herkullista täytereseptiä kylmiin wrapeihin.

1. Broileriwrap

Broileriwrap on erinomainen herkku, joka sopii mainiosti piknikille tai retkelle. Tämän wrapin täytteenä toimii kypsä broilerin filee tai paistettu broilerinleike. Lisää täytteeseen salaattia, tomaattia ja kurkkua sekä esimerkiksi guacamole-täytettä tai raikasta kermaviilikastiketta.

2. Kasviswrap

Kasviswrap on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät terveellisempää vaihtoehtoa. Kasviswrapin täytteeseen voi laittaa esimerkiksi guacamolea, salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa ja porkkanaa. Kastikkeena toimii esimerkiksi jogurtti- tai kermaviilikastike.

3. Kinkku-ananaswrap

Kinkku-ananaswrap on makean ja suolaisen yhdistelmä, joka varmasti vie kielen mennessään. Tämän wrapin täytteenä käytetään kinkkua, ananasta, salaattia ja kermaviilikastiketta. Voit myös lisätä täytteeseen esimerkiksi juustoa tai tomaattia.

Kylmien wrapejen valmistus onnistuu helposti myös pienemmillekin porukoille tai yksittäiselle henkilölle. Täytteet voi valmistella etukäteen ja säilyttää jääkaapissa, jolloin wrapeja on helppo koota tarvittaessa. Valmiit wrapeja voi säilyttää myös jääkaapissa, jotta ne pysyvät tarjoilukelpoisina pidempään.

Kokeile erilaisia täytevaihtoehtoja ja löydä oma suosikkisi. Täytetyt wrapit ovat herkullinen ja helppo vaihtoehto niin arkeen kuin juhlaankin. Niiden avulla voit valmistaa maukkaan välipalan tai eväät reissuun. Täytetyt wrapeista tulee varmasti uusi suosikkiherkkusi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *