Käyttöehdot

Tervetuloa verkkosivustollemme, joka sisältää tietoa kognitiivisista ja affektiivisista ominaisuuksista! Alla ovat käyttöehdot, jotka koskevat sivustomme käyttöä.

  1. Sivuston sisältö: Sivustomme sisältää tietoa kognitiivisista ja affektiivisista ominaisuuksista, ja sen sisältö on tarkoitettu yleiseksi tiedoksi. Sivustomme ei tarjoa ammatillista hoitoa tai neuvontaa, eikä sen sisältöä tule käyttää diagnoosin tekemiseen tai hoitosuosituksen antamiseen.
  2. Käyttäjän vastuu: Käyttäjä vastaa sivuston käytöstä ja sen sisällön käytöstä aiheutuvista seurauksista. Käyttäjä sitoutuu käyttämään sivustoa vain laillisiin tarkoituksiin eikä levittämään loukkaavaa, uhkaavaa, rasistista tai muuta lainvastaista sisältöä.
  3. Tekijänoikeudet: Sivustomme sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä sivuston sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista lupaa. Sivuston sisällön jakaminen tai kopiointi ilman lupaa on kiellettyä.
  4. Vastuunrajoitus: Sivustomme ei vastaa käyttäjän sivuston käytöstä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Sivuston sisältö tarjotaan ”sellaisena kuin se on” -periaatteella ilman mitään takuita.
  5. Linkit: Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta.
  6. Kognitiiviset ja affektiiviset ominaisuudet: Sivustomme sisältää tietoa kognitiivisista ja affektiivisista ominaisuuksista, mutta emme kerää henkilökohtaisia tietoja käyttäjän kognitiivisista tai affektiivisista ominaisuuksista. Tämä tieto on ainoastaan käyttäjän itsensä tiedossa.
  7. Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa. Käyttäjä sitoutuu tarkistamaan käyttöehdot säännöllisesti.

Jos sinulla on kysyttävää käyttöehdoistamme, voit ottaa meihin yhteyttä sivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta.