inkiväärishotti flunssa

By | 24 toukokuun, 2023

Inkiväärishotti on yhä suositumpi tapa ehkäistä flunssan ja muiden tautien leviämistä. Tämä pieni, mutta tehokas juoma voi auttaa torjumaan flunssan oireita ja vahvistamaan immuunijärjestelmää. Artikkelissa käsitellään inkiväärishottien vaikutuksia flunssan torjunnassa sekä niiden valmistamista.

Inkiväärin terveysvaikutukset ovat olleet tiedossa jo pitkään, ja se onkin yksi suosituimmista luontaistuotteista flunssan torjunnassa. Inkiväärishotti sisältää inkiväärin lisäksi muita terveellisiä ainesosia kuten kurkumaa, sitruunaa ja hunajaa. Nämä ainesosat yhdessä muodostavat tehokkaan yhdistelmän flunssan torjuntaan.

Inkiväärishotti auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, joka puolestaan auttaa torjumaan flunssaa. Inkivääri on luonnollinen antibiootti, joka voi auttaa tappamaan taudinaiheuttajia. Se myös auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, mikä johtuu sen kyvystä estää tiettyjä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa tulehdusta. Kurkuma puolestaan auttaa myös tulehduksen torjunnassa ja lisää kehon vastustuskykyä. Sitruuna sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää. Hunaja on myös yleisesti tiedossa oleva luonnollinen antibiootti ja sillä on myös tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

Inkiväärishotti on helppo valmistaa kotona. Yksi suosittu resepti sisältää seuraavat ainekset:

– 2 tuoretta inkiväärijuurta
– 2 sitruunaa
– 2 tl kurkumaa
– 2 tl hunajaa
– 1 tl mustapippuria

Valmista inkiväärishotti sekoittamalla inkivääri, sitruuna ja vesi tehosekoittimessa. Siivilöi seos ja lisää joukkoon kurkuma, hunaja ja mustapippuri. Sekoita hyvin ja tarjoile shottilasissa.

Inkiväärishotin nauttiminen kannattaa aloittaa pienellä annoksella, koska se voi olla voimakas maku. Pieni annos kerrallaan auttaa myös elimistöä tottumaan inkiväärin voimakkaaseen makuun.

Inkiväärishotin säännöllinen nauttiminen voi auttaa torjumaan flunssa- ja vilustumisoireita sekä parantamaan immuunijärjestelmän toimintaa. Se on helppo ja terveellinen tapa lisätä kehon vastustuskykyä ja pysyä terveenä flunssakauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *