flunssa meme

By | 26 huhtikuun, 2023

Flunssa on valitettavan yleinen vaiva ja varsinkin talvikuukausina moni joutuu sen kouriin. Vaivan vakavuus vaihtelee henkilöstä toiseen, mutta flunssa on yleensä ärsyttävä ja aiheuttaa usein kuumetta, kurkkukipua ja nenän tukkoisuutta. Vaikka flunssasta ei juuri ole hauskaa sanottavaa, on sen ympärille kehitetty lukuisia meemejä.

Flunssa-memeissä on usein huumoria ja itseironiaa, sillä flunssa ei ole mikään kiva vaiva. Esimerkiksi yksi suosittu flunssa-meme kuvaa, miten flunssan kourissa oleva henkilö makaa sängyssä kääreissä ja vatsassaan kuumavesipullo, ja tekstinä lukee ”minä, kun olen flunssassa ja olen täysin varma, että kuolen”. Tämä kuva kuvastaa hyvin flunssan sairastamisen epämukavuutta ja sitä, miten pienestä vaivasta voi saada niin suuren dramatiikan aikaan.

Toinen tunnettu flunssa-meme on se, jossa henkilö kuuluu kokoukseen tai kouluun kipeänä ja rykii ja yskii usein muiden edessä. Memeissä tämä henkilö on usein merkitty punaisella rastilla, kuten kielletyt merkit liikenteessä. Tämä kuva kuvaa hyvin sitä, miten flunssan leviäminen muihin ihmisiin on aika turhauttavaa, varsinkin jos on pakko olla jonkin tapahtuman yhteydessä.

Flunssa-memeissä käsitellään usein myös flunssan hoitoa. Esimerkiksi yksi kuva kuvaa, miten henkilö yrittää syödä valkosipulinkynsiä torjuakseen flunssan oireita, mutta välittömästi sen jälkeen tulee jokin ruoka, jota ei vain voi syödä ilman valkosipulia. Memeissä käsitellään myös sitä, kuinka flunssalääkkeen ottaminen on usein hankalaa, varsinkin jos pitäisi muistaa ottaa se useita kertoja päivässä.

Flunssa-memeissä on siis aika monta tuttua piirrettä, jotka moni flunssaa sairastanut tunnistaa. Vaikka flunssa ei olekaan vain pelkkää hauskaa, on kuvien avulla helpompi suhtautua tautiin huumorilla. Ehkäpä nämä meemit auttavat jopa vähän karkottamaan flunssan oireita ja saamaan paremman mielen sairastelun aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *