flunssa huumori

By | 19 toukokuun, 2023

Flunssa – väsynyt, tukkoinen, yskivä ja kaikenlaisilla oireilla varustettu vitsaus, jonka meistä jokainen tuntee. Se pistää meidät haluamaan vain maata sängyssä, kääriytyä peittoon ja katsoa televisiota koko päivän. Mutta mitä jos sen sijaan, että annetaan flunssan voittaa, me ottaisimme flunssan huumorin keinoin?

Ensinnäkin, on tärkeää ymmärtää, että vaikka flunssa ei tunnu hauskaa, sen kanssa voi silti löytää humoristisia piirteitä. Loppujen lopuksi, kun oma nenä on vuotavan päivät pitkät, on hyvä pitää mielessä, että ainakin kudospakettiyritykset kiittävät.

Ehkä yksi hienoimmista asioista flunssassa on, että se antaa sinulle täydellisen tekosyyn olla tekemättä mitään. Kun olet flunssainen, sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että voisit menettää mitään jännittävää, ei mitään mitä menettää kun kerran pysyt koko ajan sängyssä. Tämä voi tuntua itse asiassa yllättävän vapauttavalta.

Ja mikä olisi parempi kuin saada lisähuomiota. Flunssi on täydellinen tekosyy saada huomiota, varsinkin lasten keskuudessa. Kun flunssainen koira saa pallon toisesta huoneesta, se vaatii heti huomiota. ”Älä nyt äläkä lennä siihen, Bella!” sen omistaja huutaa, kaivaen samalla esiin kudoksen ja nokkava näyttely yleisöä varten.

Mutta flunssa huumori ei ole vain itsestäänselvyys inhimillisille oireille. Myös hoidot saattavat olla hauskoja. Ajattele vaikkapa vanhanaikaista suolaliuoslaimennusta, jonka voi ostaa mistä tahansa apteekista. Tämä tekee sinusta heti näyttävän villiltä tiedemieheltä, kun olet suihkuttamassa suolavettä nenääsi.

Kuinka monta kertaa oletkin istunut olohuoneessa, yrittäen selviytyä flunssasta, kun aivan yhtäkkiä, huomaat kuinka lehden jäykistynyt sivu alkaa värjäytyä punaiseksi – Oi, kiva! Oletko huono-Onnellinen? Ei suinkaan! Olet vain saanut kätevästi ilmaisen aivastustyynyn – tulevan flunssainfluenssalyhdyn hoitokertoimen aloituksen.

Ja loppujen lopuksi, vaikka flunssa ei olisi hauskaa, se voi toki olla vähän harmittavaa – ainakin kaikille muille ympärilläsi. Se voi jopa tuoda iloa muille, varsinkin jos joku on ollut odottamassa voimakasta aivastusta tai yskää vapauttaakseen vähän jännitystä.

Joten vaikka flunssa ei ehkä anna sinulle kaikkea, mitä haluat, se tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain löytää huumorin ja hauskuuden piirteitä, jotta voit nauttia flunssan kanssa olemisesta. Ja kun seuraavan kerran kuristat kudosta nenääsi, voit ainakin tietää, että otat sen vakavasti, mutta et liian vakavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *